Diari La Veu del País Valencià
Votem País Valencià, no voteu PP!

Temps de campanya electoral, temps de promeses, quilòmetres, discursos, retrets… en definitiva, temps per convèncer l’electorat de quina és la millor opció política perquè gestione les nostres institucions durant els propers 4 anys. Nosaltres, des de La Veu del País Valencià, volem contribuir al canvi social i a la vertebració del nostre territori, i ho fem des del dia 1 de gener de 2013, quan vam publicar per primer cop el nostre diari. D’aleshores ençà, han passat moltes coses que exemplifiquen per què necessitem eixe canvi i per què és ara el moment perquè es produïsca.

No volem enganyar ningú. Des del nostre diari volem demanar que l’electorat valencià trie decididament votar pel seu país, i això vol dir no votar Partit Popular, ni la seua còpia de Ciudadanos. Fa temps que demanem encaridament que volem el PP fora del major número d’institucions públiques valencianes possibles, i ho fem des del convenciment que no són una opció digna ni capacitada per defensar els nostres vertaders interessos. Votar PP és votar corrupció, privatització, ‘amiguisme’; és continuar amb els atacs a la nostra llengua, als nostres vertaders símbols, a la nostra identitat com a poble… i per això tenim la responsabilitat, des de la més profunda humilitat que sempre ens ha definit, de demanar a qui ens llija que no vote el partit que ha dut la vergonya i la ruïna a la nostra benvolguda terra.

Les eleccions que s’han de celebrar el proper 24 de maig han ser una resposta massiva a tanta injúria, a tants anys de desfeta territorial i política. Per això, demanem que ningú es quede a casa i exercisca el seu dret com a ciutadà a qui afecten les decisions que es prenen a les institucions públiques, i vote les opcions que ofereixen solucions en clau valenciana, progressista i d’esquerres. A nivell de país, tant l’Acord Ciutadà d’EUPV-ERPV-EV-AS, com la Coalició Compromís, el PSPV-PSOE i fins i tot Podem, cadascú des dels seus plantejaments programàtics i ideològics, han fet pública la seua voluntat de defensar polítiques socials, serveis públics i els valors del País Valencià, i fer-ho des del respecte a la nostra identitat. Ara cada elector que valore les propostes i trie l’opció que considere que més s’acosta als seus plantejaments, tot per aconseguir formar un Govern Valencià de la Dignitat.

No hem de tenir por a equivocar-nos, sempre hi haurà temps de rectificar i exigir-los solucions quan calga, perquè si aquestes eleccions aconseguim fer fora el PP, ja no hi haurà valent que pare la força d’un poble unit, alegre i combatiu …

Comparteix

Icona de pantalla completa