Diari La Veu del País Valencià
2017, reptes: redacció a València i nova web

Fa quatre anys ja que el projecte de La Veu ocupa l’espai comunicatiu dels mitjans digitals en llengua pròpia del nostre País Valencià. Uns anys intensos, tremendament apassionants i que ens han dut a una nova etapa que només s’entén des de la il·lusió que sempre hem mostrat per fer periodisme amb gent del nostre país i parlant de la nostra terra.

És precisament aquesta il·lusió la que ens empenta a continuar a pesar de les dificultats i assumir nous reptes, noves esperances i, sobretot, seguir treballant pel país des de la humilitat i l’honestedat que sempre ens han caracteritzat. Ara tot just comença un nou any i és hora d’obrir-nos a nous projectes i idees que vénen a millorar el nostre major repte: fer periodisme de qualitat, amb credibilitat, fet per valencians i sempre en valencià. Som conscients dels dos reptes essencials per al futur de La Veu que tenim per davant i per a fer un gir propositiu de 180º: incorporar més periodistes per millorar els continguts d’actualitat amb una nova redacció a València capital, i renovar la web amb nova tecnologia responsive i nou disseny adaptat a qualsevol dispositiu (mòbils, tauletes, portàtils, pc).

El 2017 es presenta ple de motivacions per al nostre equip. La Veu és un projecte profundament vinculat a quatre pilars bàsics que basteixen innegociablement la nostra aposta pel valencianisme mediàtic: llengua, periodisme, dignitat i país. De fet, pensem que ningú podrà dubtar que no hem fallat mai a la premissa que s’extrau d’aquests quatre puntals, perquè tot i la manca de recursos sempre hem intentat fer periodisme en valencià, per a recuperar la dignitat que els governants del nostre país li havien fet perdre durant els 20 anys que governaren.

Amb tot aquest bagatge, afrontem aquest 2017 amb les il·lusions renovades i el nostre compromís de millorar cada dia el projecte. I ho volem fer, com sempre, anunciant els objectius que s’albiren en el nostre horitzó més proper, i que vindran amb la intenció de continuar creixent en punts tan importants com qualitat, disseny i professionalització.

Així, a partir de la proposta de confluència amb un grup de periodistes de València ciutat, enguany obrirem una nova redacció amb seu a la capital del nostre País Valencià, per a cobrir des del Cap i Casal tota l’actualitat que es cou a les principals institucions valencianes. Amb això, volem garantir que els nostres lectors gaudisquen cada dia de nous continguts, propis i actualitzats cada 24 hores, i amb el segell progressista, de país i d’esquerres que sempre ens ha caracteritzat, i com no, íntegrament en valencià, perquè és el nostre compromís absolut per defensar la nostra maltractada llengua. A més, i com vam anunciar ja fa temps, estem treballant per a llançar definitivament, i en el moment de l’esmentada confluència, una nova web amb la tecnologia necessària per a oferir als nostres usuaris els millors continguts, amb el millor format.

Definitivament, tots els esforços de tots els que d’alguna manera han ajudat a tirar endavant aquest projecte, s’han de veure consolidats i reflectits en un diari important, que tinga en la qualitat el gran repte a complir. La Veu del País Valencià s’ha convertit en un enorme ventall de possibilitats que ha de continuar ventant per a ajudar a construir el país que tots volem i necessitem: un país socialment just i nacionalment sobirà. I ho hem de fer amb la major professionalitat possible. És hora d’apostar per fer periodisme valencià i en valencià, fer servir aquesta professionalitat de què parlem per a guanyar una credibilitat necessària i continuar fent arribar a tot el territori la informació de cada racó del nostre benvolgut País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa