Diari La Veu del País Valencià
El Festival de Godella es clausura aquest dimarts amb l’homenatge a Antón García Abril

Europa Press / València.

El Festival Residències de Música de Cambra de Godella (Horta Nord), que dirigeix el clarinet solista de l’Orquestra del Palau de les Arts, Joan Enric Lluna, es clausurarà aquest dimarts en homenatge al compositor Antón García Abril, amb motiu dels seus 80 anys.

A les 19.00 està prevista una trobada del públic amb el compositor, seguit d’un sopar homenatge i a les 22.30 el concert en el Teatre Capitoli, a càrrec de Ensemble Moonwinds, que inclou dues composicions de García Abril: Quartet Agripa i Concert de la Malvarrosa, i obres de John Williams, R. Kühn, P. D’Rivera i P. Heidrich, segons ha informat l’organització del festival.

El certamen d’enguany ha comptat, com en l’edició anterior, amb la presència de joves músics en el programa Joves Talents de Cambra que participen i es formen en el festival, ha destacat.

A més, ha apuntat que el concert del diumenge amb l’Orquestra del Festival, integrada per Joves Talents, Moonwinds i membres de l’orquestra del Palau dels Arts, i dirigida per Joan Enric Lluna, comptà amb una “gran afluència” de públic, que “va ovacionar repetidament” l’orquestra, així com el pianista Carles Marín, que va interpretar el Concert número 17 de Mozart, i el violinista Goga Dimchevski, que va tocar la part solista de Aires gitanos de Sarasate.

Comparteix

Icona de pantalla completa