Diari La Veu del País Valencià
El documental ‘Fent memòria… RTVV’ iniciarà una gira pel País Valencià
Sergi Moyano / Carcaixent

El passat divendres 6 de juny de 2014, es presentà a l’auditori Les Dominiques de Carcaixent el documental Fent memoria… RTVV amb la participació de Xelo Miralles i Albert Staromiejski. Al voltant d’unes 60 persones ompliren l’acte en el qual hi va haver molta participació d’entre el públic i moltes preguntes.

El documental Fent memòria…RTVV es tracta d’un treball fet per dos joves carcaixentins de 13 anys i gravat a la ciutat de València on allí parlen amb alguns dels extreballadors de la Ràdio i Televisió públiques valencianes.

Esther Andrés féu de càmera, mentre l’altre jove Sergi Moyano exerceix d’entrevistador als distints presentadors de la ràdio i televisió que hi intervenen, com són Xelo Miralles, Frederic Ferri, Amàlia Sebastián, Genar Martí i Clara Castelló que expliquen amb detall què és el que va passar i per què, fent memòria de tots els anys de Ràdio Televisió Valenciana.

Els creadors d’aquest documental, Sergi Moyano i Esther Andrés, explicaren com van decidir emprendre el documental i per què. I Xelo Miralles i Albert Staromiejski explicaren la veritat sobre Ràdio Televisió Valenciana, i el públic es quedà bocabadat després de la explicació.

Els organitzadors d’aquest acte van veure que el tema que es tractava va agradar i interessar al públic, i estan organitzant una gira del documental pels pobles del País Valencià, per mostrar-los aquest material audiovisual que de segur dóna moltes coses que parlar, i moltes preguntes que formular.

Els organitzadors d’aquesta gira busquen associacions que vulguen projectar aquest documental i tractar el tema de RTVV. Si algunes associacions, ja siguen partits polítics com grups culturals, estan interessats en la projecció d’aquest documental en el seu poble pot posar-se en contacte a través de la pàgina de facebook “Fent memòria RTVV” o al correu [email protected].

Esperem la seua participació, per contar als valencians què ha passat en la seua RTVV.

Comparteix

Icona de pantalla completa