Diari La Veu del País Valencià
Crespo (PP), processat per ocultar 12 milions de la loteria de Nadal
Europa Press / RedactaVeu / València

Així ho ha dictaminat el jutjat d’Instrucció número 15 de València -tal com ha donat a conèixer el TSJ valencià en el seu compte de Twitter-, que ha investigat un forat econòmic milionari en la gestió de la depuradora de Pinedo, en el marc de la peça 2 del procediment, relacionada amb el cobrament de 22.770.000 euros del segon premi de la loteria de Nadal de l’exercici 2011.

El jutge ha conclòs la instrucció d’aquesta peça separada i ha apreciat indicis de delicte d’alçament de béns contra Crespo, el seu germà, Carlos, i els seus pares. Els acusa d’ocultar diners del premi per a eludir el pagament de responsabilitat civil en cas de ser condemnat per la peça principal del cas.

Ara el jutge ha donat trasllat d’aquesta resolució a les parts, perquè acusen, demanen proves o sol·liciten l’arxiu, i ha rebutjat la petició dels quatre imputats, amb la qual cosa manté el bloc sobre els seus comptes bancaris i productes financers.

Enrique Crespo sempre ha mantingut davant el jutge que solament li va tocar un dècim de la loteria de Nadal, enfront de les 10 sèries -100 dècims- a les quals va al·ludir l’interventor del consistori de Manises, Francisco Javier Biosca.

Comparteix

Icona de pantalla completa