Diari La Veu del País Valencià
Puig demana a Pedro Sánchez el seu suport per resoldre la ‘difícil situació’ del PV

RedactaVeu / Madrid

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assenyalat aquest dimecres que “els valencians necessitem, més que mai, que el PSOE ens faça visibles i ens ajude a eixir d’aquest pou”, perquè si el País Valencià “ix prompte de la crisi ho farà també Espanya”.

En aquest sentit s’ha mostrat molt satisfet després de mantenir una trobada amb el nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a Ferraz “per aquesta relació d’intensitat que es forja entre el partit i la Comunitat”.

Puig s’ha referit al “nou temps que inicia el PSOE” i ha mostrat la seua disposició “d’aconseguir allò que ens vam proposar, que és unitat, canvi i lideratge per als ciutadans, que estan vivint una crisi territorial, social i política que hem de resoldre”.

En aquest sentit, ha remarcat que el nou secretari general, Pedro Sánchez, “està en molt bona disposició, amb ganes i il•lusió, a més de coratge”.

També ha assenyalat que “li hem demanat també el seu suport per a resoldre la situació tan difícil que viu” el País Valencià, actualment en el “pitjor moment de la seua història democràtica” provocada per “quasi 20 anys de corrupció i balafiament que ens han situat 14 punts per sota de la renda per capita, amb el 30% d’atur i d’exclusió social i, a més, amb mentides en les estadístiques econòmiques”.

A més, ha subratllat que “el problema del finançament és fonamental, perquè si no es poden oferir els serveis públics de qualitat que es mereixen els ciutadans les desigualtats van cada vegada en augment”. Per açò, ha remarcat que “nosaltres estem vivint problemes de gran magnitud, per açò volem que el nou PSOE tinga en compte” els valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa