Diari La Veu del País Valencià
FAPA-València exigeix a la Conselleria que elimine tots els barracons
RedactaVeu / València

“La consellera cita aquest centre com a beneficiari en l’eliminació de barracons quan en veritat és que l’ha tancat i ha provocat un conflicte amb la comunitat educativa del CEIP Roís de Corella on desplaça l’alumnat i on ha decretat supressió de professorat”, denuncia la presidenta de FAPA-València, Eva Grimaltos.

FAPA-València exigeix a la Conselleria que dote de recursos econòmics i materials el Programa d’eliminació d’aules prefabricades per a acabar d’una vegada i per totes amb els barracons a tot el sistema educatiu valencià.

Per als pares i mares l’existència de barracons és la mostra més palpable de la política educativa portada endavant pel govern valencià, sinònim de fracàs escolar i de nul·la inversió en infraestructures educatives. “Prova d’açò són alguns sostres que han estat caient a les nostres escoles i centres públics que estan per construir al programa Crea Escola de fa més de 10 anys”, explica Grimaltos.

FAPA-València denuncia a més que l’anunci d’eliminació de barracons serveix a la Conselleria per a justificar davant del Banc Europeu d’Inversions que no ha construït els centres públics promesos i dels que no sabem on estan els diners.

Pressions al Ciutat de Cremona

FAPA-València ha volgut donar suport aquest matí a la comunitat educativa del Ciutat de Cremona davant les pressions que estan rebent de la Conselleria d’Educació per la seua acció reivindicativa en defensa del manteniment de les línies i el no tancament del centre. L’última pressió és que la Conselleria els ha anunciat que no cobrirà la plaça de professorat del Contracte programa que té la funció de treballar i convertir el centre en Comunitat d’Aprenentatge.

Comparteix

Icona de pantalla completa