Diari La Veu del País Valencià
Mor una dona de Carcaixent agredida al seu propi domicili

Sergi Moyano / Carcaixent

El passat dimecres, una veïna de Carcaixent de 78 anys va ser atacada brutalment al seu propi domicili.

Segons fonts policials, la porta de la casa no estava forçada, així que segurament el criminal hauria entrat pel terrat del domicili. A la senyora li va donar temps a polsar el botó de teleassistència per avisar els serveis d’ajuda, però l’agressor, mentre Emilia anava a la seua habitació, la va agredir fins deixar-la en estat crític.

Els primers en arribar van ser els familiars, policies i ambulàncies. Tenia diverses ferides al cap, una d’elles molt gran al crani. De seguida la dugueren a l’Hospital de la Ribera, però no va poder sobreviure.

Dia de dol i banderes a mig pal

L’ajuntament de Carcaixent va decretar dilluns, 21 de juliol, dia de dol per al poble. Les banderes estan a mig pal i el poble commocionat per aquesta brutal agressió i mort injusta i cruel. Els veïns de Carcaixent demanen justícia per la mort d’Emilia i demanen que no torne a ocórrer una cosa així. L’ajuntament de Carcaixent, el passat matí, va guardar un minut de silenci, per retre homenatge a la faltada veïna.

Els seus veïns, familiars i amics es concentraren a la plaça major del poble a les 21.00h per demanar justícia i guardar un minut de silenci en memòria d’Emilia. La plaça estava de gom a gom, i els seus familiars llegiren unes paraules davant de més de 500 persones.

La investigació de l’agressió i finalment mort d’Emilia està en marxa, la guàrdia civil està investigant el que ha passat i busquen les causes d’aquesta agressió.

La mort és dura, es poden perdre familiars, amics, veïns… Però no és el mateix perdre’ls que te’ls furten. Uns familiars destrossats, un poble angoixat i commocionat, un agressor solt i Emilia, que ja no ho tornarà a contar.

Comparteix

Icona de pantalla completa