Diari La Veu del País Valencià
Massive Attak i Kaiser Chiefs aquest cap de setmana al Low Festival de Benidorm
RedactaVeu / Benidorm

En la sisena edició, i la cinquena celebrada en la capital turística de la Costa Blanca, el Low Festival disposarà d’un total de set escenaris i comptarà amb més d’una trentena de concerts en cada jornada.

El muntatge de l’escenari principal ja ha finalitzat i en els pròxims dies els operaris continuaran treballant en la resta d’escenaris que acolliran un dels esdeveniments musicals més prestigiosos del circuit estatal de festivals.

Enguany el cartell el completaran bandes tan consolidades com Massive Attack, Kaiser Chiefs, Editors, The Hives, Holy Ghost!, Vetusta Morla, Love of Lesbians, Sidonie, Iván Ferreiro, Triangle d’amor bizarro, entre molts altres artistes que faran gaudir els amants de la bona música.

60.000 persones en l’anterior edició

El regidor de Grans Esdeveniments, Conrado Hernández ha subratllat la repercussió econòmica que reporta el festival de música a Benidorm. De fet, ha recordat que en la passada edició les més de 60.000 persones que van passar pel Low Festival durant els tres dies de l’esdeveniment van deixar en la ciutat uns 9 milions d’euros.

També ha destacat que es tracta d’atraure un públic jove a la ciutat d’entre 20 i 40 anys, amb un nivell cultural i adquisitiu que es veu reflectit en l’increment de les pernoctacions al mes de juliol.

Des que Benidorm va aconseguir que el Low Festival es consolidara a la ciutat, els esdeveniments musicals s’han anat sumant i segons fonts municipals hui Benidorm “pot presumir de situar-se en l’epicentre del circuit de festivals nacionals amb un major abast en la seua projecció promocional” a través de nombroses aparicions en mitjans de comunicació, convertint-se en un imant per al turisme jove.

En aquests anys, Benidorm ha demostrat que té una “sobrada capacitat” per a albergar i organitzar “esdeveniments musicals d’alta envergadura” i, amb açò, “ha aconseguit aportar una nova imatge de la ciutat”, que s’uneix a les seues excel•lències turístiques més conegudes com són el sol i la platja.

Altra de les claus de l’èxit de la ciutat és haver aconseguit captar festivals i concerts que abasten diferents gèneres musicals amb l’objectiu “d’obrir el ventall i atraure a tot tipus de públic”. Des del més indie del Low, passant pel rock estatal més anyenc de l’Iberia Festival, o la força del directe de Malú que enlluernava el públic aquest cap de setmana passat a la Plaça de Bous.

Comparteix

Icona de pantalla completa