Diari La Veu del País Valencià
8 morts, 2 d’ells menors, en una col·lisió en l’A-7 entre una furgoneta i un camió

RedactaVeu / Europa Press / Coix

Dos dels huit morts en l’accident patit en la vesprada d’aquest dimarts per una furgoneta en l’A-7,en les proximitats de la localitat de Coix, són menors. En concret, es tracta d’un xiquet i d’una xiqueta d’edats compreses entre els 6 i 7 anys, aproximadament, segons fonts de la Guàrdia Civil. En el sinistre han perdut la vida altres sis persones, tres homes i tres dones.

Així, s’ha informat de la mort de huit persones en col•lisionar una furgoneta i un camió en l’autovia A-7. L’accident s’ha produït per “causes que estan sent investigades” sobre les 16.40 hores a l’altura del quilòmetre 543 de l’A-7 (Autovia del Mediterrani), segons han confirmat fonts del Consorci Provincial de Bombers i del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Calcinats

Com a conseqüència de la col•lisió, la furgoneta s’ha incendiat. En un primer moment, els equips de rescat han localitzat els cossos sense vida de dues persones que hi viatjaven i que han mort calcinades pràcticament en l’acte, segons fonts del CICU.

Poc després eren localitzats altres cinc cadàvers més calcinats en la part posterior de la furgoneta, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil.

Fonts de la Benemèrita han explicat que tot sembla indicar que el camió, que circulava en direcció Murcia, ha saltat la mitjana per raons que es desconeixen i ha envestit la furgoneta, que anava direcció a Alacant, en un xoc front-lateral.

L’impacte ha desplaçat el vehicle a un terraplè on s’ha incendiat. El conductor del camió ha sigut traslladat a l’Hospital de la Vega Baixa (Oriola) amb politraumatismes.

Comparteix

Icona de pantalla completa