Diari La Veu del País Valencià
Compromís pregunta sobre els vídeos del PP amb publicitat de la Diputació

RedactaVeu / València.

El diputat de la coalició Compromís en la Diputació de València, Emili Altur, ha registrat una sèrie de preguntes al ple de la corporació perquè el PP explique quina vinculació té amb la teleweb ‘alafresca.com’ on es van emetre vídeos d’un acte del partit en l’Alcúdia amb publicitat del Patronat de Turisme Terra i Mar.

El vídeo denunciat, aparentment promocionat per la Diputació, feia un resum de 10 minuts de l’acte celebrat a l’Alcúdia pel PP, consistent en un esmorzar en una sala de la localitat. En el vídeo apareixen el president de la Diputació de València, Alfons Rus, promotor de l’acte, Isabel Bonig, consellera i portaveu del Govern de la Generalitat, la diputada provincial i regidora del PP de l’Alcúdia, Oreto Segura i altres dirigents del PP.

Aquests vídeos van ser retirats després de la publicació de la notícia en els mitjans de comunicació. A més, la mateixa pàgina web no funciona. El diputat insisteix a conèixer la vinculació del Patronat de la Diputació amb aquesta empresa privada, si existeix un contracte, condicions, import i durada.

També si la Diputació de València ha abonat alguna quantitat a l’empresa per a la difusió d’aquests vídeos amb informació pròpia del Partit Popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa