Diari La Veu del País Valencià
Naix el Cercle Podem Patrimoni de València per a preservar els béns culturals
RedactaVeu / Europa Press / València

L’objectiu del col·lectiu és conservar i preservar els béns culturals i, així mateix, denunciar “per tots els mitjans necessaris, a les autoritats municipals que són les responsables, per acció o omissió, d’aquesta escalada destructiva”.

Per a açò, el Cercle Podem Patrimoni ha creat una taula permanent que es convoca de dilluns a divendres a partir de les 19.00 hores en el baix del Portal de Valldigna, 5 de València, inclòs el mes d’agost, amb l’objectiu de “coordinar a tots els estaments, entitats, grups, associacions i particulars per a la realització de tantes accions com siguen necessàries per a evitar la pèrdua de la nostra pròpia identitat reflectida en els béns culturals i històrics que ens envolten”.

L’entitat denunciarà una llista dels béns “en perill de destrucció”, proposant i executant tot tipus d’accions per a evitar-ho. Açò ho farà en coordinació amb les altres associacions i entitats “en una efectiva unitat d’acció”.

“És necessari unitat davant la barbàrie del Partit Popular que des de l’Ajuntament de València continua reiteradament amb tot tipus d’il·legalitats que degraden i destrueixen el patrimoni de tots els valencians”, ha manifestat el col·lectiu.

Podem PV ja té programada la Trobada Ciutadana del proper 26 de juliol

La Trobada Ciutadana ‘És l’hora dels cercles’ organitzada per Podem País Valencià ha definit ja el seu programa. La trobada tindrà lloc el proper dissabte 26 de juliol en el Campus de Burjassot. El seu objectiu és enfortir la coordinació territorial dels cercles de Podem de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del proper any.

Després de 42 dies del seu plantejament inicial, el dia 8 de juny en la Coordinadora de Cercles, la Trobada Ciutadana ja està totalment definida. Una vegada els cercles del País Valencià van aprovar l’organització d’aquesta jornada, la Comissió d’Anàlisi i Estratègia ha coordinat els continguts proposats per les diferents agrupacions locals.

Comparteix

Icona de pantalla completa