Diari La Veu del País Valencià
Francis Montesinos, ‘tranquil’ després de l’arxiu de la seua causa per corrupció de menors
Europa Press / València

Així ho ha manifestat el modista a l’eixida de la Ciutat de Justícia de València, on ha acudit aquest matí a declarar com a testimoni en un judici que se celebra en l’Audiència Provincial de València contra un exempleat de Montesinos acusat d’un delicte de violació en grau de temptativa i d’una falta de lesions a un menor, fill d’uns amics íntims del dissenyador, quan el xiquet es va quedar una nit a dormir en sa casa.

Després d’atestar, i a preguntes dels periodistes sobre com se sent després que la justícia haja arxivat la seua causa al no apreciar indicis de participació en cap acte delictiu, Francis Montesinos ha contestat: “Tranquil perquè no tinc res a veure en aquesta història i prompte farem una roda de premsa deixant molt clar que la jutgessa m’ha desimputat”. “Estic tan tranquil com es pot”, ha asseverat.

El jutjat de Llíria ha arxivat aquest dijous la causa que va obrir contra Montesinos per abusos sexuals, corrupció de menors, pornografia infantil i drogues.

El passat mes de juny, el jutjat de Primera Instància i instrucció 3 de Llíria va obrir diligències contra el conegut modista com a conseqüència de la denúncia presentada per la Fiscalia per dues denúncies de suposats abusos sexuals a dos menors. No obstant açò, ara ha decidit arxivar la causa.

Comparteix

Icona de pantalla completa