Diari La Veu del País Valencià
València gasta 15.000 euros en una bandera espanyola de 6 metres

RedactaVeu / València.

La regidora del grup municipal d’Esquerra Unida, Rosa Albert, ha criticat que l’equip de govern del PP haja decidit gastar 15.246 euros per a instal·lar una bandera amb masteler i pedestal a la plaça d’Europa en el marc dels actes de la festivitat de la patrona de la Guàrdia Civil.

Albert ha tingut coneixement d’aquest dispendi a través d’una addenda a la 5a modificació de crèdits extraordinaris i suplements de crèdit del pressupost de 2014, que se sotmetrà a votació en el Ple de hui.

Segons ha explicat l’edil, “a instàncies del delegat de personal, a través d’una moció subscrita aquest mateix mes, es justifica aquesta despesa davant la impossibilitat de demorar-ho a exercicis posteriors, així com la inexistència de saldo de crèdit no compromès en l’estat de despeses del pressupost”.

Segons s’indica en aquesta addenda, es tracta d’un masteler de 15 metres d’altura i una bandera de 6 metres d’ample per 4 d’altura. “Per donar d’alta aquesta despesa s’ha hagut de donar de baixa una altra pel mateix import dins de la partida d’edificis i altres construccions que volem recordar és en la qual es consigna la despesa que es destina al manteniment dels edificis públics, mercats i col·legis municipals, partides que ja han patit serioses retallades en els últims anys”, ha declarat.

“És una prioritat per al PP en aquests moments gastar 15.000 euros en una bandera per atendre la festivitat de la patrona de la Guàrdia Civil? Considera el PP que l’estat dels col·legis de la ciutat de València és tan bo que es pot retallar encara més les partides que es destinen per al seu manteniment?”, s’ha preguntat la regidora.

Des d’EU considerem que el PP “està fora de la realitat i allunyat de les vertaderes necessitats dels ciutadans i ciutadans que pateixen cada dia les conseqüències de les polítiques de retallades dels populars tant en el Govern central, com en l’autonòmic i el municipal”. “Ens sembla una vertadera burla a les veïnes i veïns i, per açò, demà en el Ple no recolzarem aquesta proposta de modificació extraordinària”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa