Diari La Veu del País Valencià
Alcaldessa d’Elx: ‘No vull saber res de tu, encara que passes fam fins a desembre’

www.elchedigital.es

Segons la mateixa Bienvenida Gil, aquestes van ser les paraules de Mercedes Alonso, quan ella ha criticat que el “Ajuntament té diners per a tests (es referia a diversos tests que han col·locat com a adorn al costat de la casa consistorial) i no per a ajudar les persones que es troben en una situació d’extrema necessitat”.

La conversa es va produir dijous passat quan l’alcaldessa es dirigia a la Llotja Medieval per a inaugurar una exposició i va passar per davant de la dona afectada.

Bienve Gil, de 45 anys en situació de desocupació des de fa anys, porta més de deu mesos sense rebre cap tipus de prestació social, circumstància que s’agreuja a causa de diverses malalties cròniques que pateix, com a asma -estat 4- i persistent i severa, tromboflebitis, fibromiàlgia i esteatosi hepàtica i una rectificació de la lordosi fisiològica cervical amb disc artrosi.

Pel que s’ha de medicar amb cortisona, antiinflamatoris, duloxentina i pegats de morfina. Medicines que costen més de dos-cents euros al mes i no pot pagar.



Bienve, pensa romandre en vaga de fam fins que l’administració local o autonòmica, es faça ressò de les seues peticions, encara que sap molt bé que aquesta protesta li pot costar la vida. Aquest dimecres ja ha hagut de ser assistida per una unitat del SAMU, a causa d’una crisi d’ansietat provocada per la situació que està vivint.

Aquesta informació ha sigut publicada en www.elchedigital.es. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa