Diari La Veu del País Valencià
Cotino, el nucli de la ‘trama’ de la visita del Papa

Europa Press / València

La Policia sosté que el president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, era l'”element nuclear” en l’organització de la visita del Papa a València dins de la V Trobada Mundial de les Famílies. Considera que era el “responsable últim” en la presa de decisions.

Així consta en un informe de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal, a què ha tingut accés Europa Press, incorporat a la peça 4 del ‘cas Gürtel’, en la qual s’investiga un presumpte i possible intent o acostament previ per part d’Orange Market S.L. a Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) per a contractacions amb motiu de l’acte de la visita del Papa a València.

En un apartat de l’informe s’indica que Cotino adoptava resolucions en relació a les necessitats de recursos per a desenvolupar els actes de la visita “de tal forma que s’opta per desagregar els subministraments de serveis en diversos contractes acordant posteriorment el patronat que siga RTVV qui s’encarregue de la retransmissió del senyal, del subministrament de pantalles i de la sonorització de l’esdeveniment mitjançant la cessió de dites competències”.

Comparteix

Icona de pantalla completa