Diari La Veu del País Valencià
Jornada de la Tòfona d’Estiu a Vistabella el dissabte 2 d’agost

RedactaVeu / Vistabella.

Les activitats començaran a les 9 del matí, quan s’iniciarà el curs de ‘Truficultura’ Professional a l’Antiga Presó, titulat “De la micoscòpia a l’èxit de la teua plantació”, impartit pels professionals de Micolab. El curs s’allargarà fins a les 6 de la vesprada i totes les places ja estan cobertes.

A les 11 començarà l’experiència Acompanya un expert truficultor i el seu gos tofoner en busca d’aquest tresor de les nostres muntanyes”. En ella es podrà aprendre què és la tòfona, on, quan i com es produeix i recol·lecta, i per a què s’utilitza.

L’eixida cap al lloc de l’activitat, que durarà unes dos hores, serà des de la plaça del Dau. Les places són limitades i les reserves es poden realitzar en el telèfon 655 185 291 o escrivint a [email protected]

A partir de les 12:30, a la plaça del Dau, començarà la degustació de tapes elaborades amb Tòfona d’Estiu de Vistabella, Pataca de Vistabella i hortalisses de temporada, acompanyades amb vins de Vicent Flors. Al mateix lloc hi haurà una xicoteta exposició de material tofonaire.

La jornada està organitzada per la Cooperativa Biopenyagolosa, juntament amb Gegantur, Turisme del Penyagolosa, i la col·laboració de l’Ajuntament de Vistabella, l’Associació de Truficultors Maestruf i la Bodega Vicent Flors.

Comparteix

Icona de pantalla completa