Diari La Veu del País Valencià
En llibertat amb càrrecs el president del PP d’Alberic
RedactaVeu / EP / Xàtiva

El president del PP d’Alberic (Ribera Alta) i exassessor del grup Popular en la Diputació de València, Blai Albarracín, acusat de maltractaments, no podrà residir a Xàtiva ni comunicar-se amb la seua dona per cap mitjà. A més, haurà de mantenir un allunyament respecte d’ella d’un mínim de 200 metres.

Així ho ha dictat la titular del jutjat número 2 de Xàtiva, amb competències en matèria de violència sobre la dona, després de prendre-li declaració aquest dijous en ser denunciat per un delicte de violència masclista.

Mesures cautelars

La jutgessa ha acordat llibertat provisional per al denunciat i, com a mesures cautelars, li ha prohibit residir a Xàtiva, comunicar-se amb la víctima per qualsevol mitjà, i li ha imposat un allunyament mínim respecte d’aquesta de 200 metres. La causa està oberta per violència sobre la dona i lesions, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV).

El president del PP d’Alberic va ser destituït aquest dijous, després de conèixer-se la notícia de suposats maltractaments, com a assessor del grup Popular en la Diputació, tal com va avançar el president de la corporació provincial, Alfonso Rus, qui també va promoure davant el Comitè de Drets i Garanties del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) l’obertura d’expedient disciplinari i sol•licitar la seua immediata suspensió de militància en aquesta formació com a mesura cautelar a l’espera d’una sentència ferma, així com suspendre’l dels seus càrrecs orgànics.

Comparteix

Icona de pantalla completa