Diari La Veu del País Valencià
Malú supera les 3.000 entrades venudes per al seu concert a Ontinyent

RedactaVeu / Ontinyent

El concert que la cantant Malú oferirà a Ontinyent aquest dimecres 20 d’agost està comptant amb un gran acolliment per part del públic, que ja ha adquirit més de 3.000 entrades anticipades per a l’actuació.

D’aquesta manera, l’actuació a Ontinyent segueix l’empremta de la potent gira ‘Sí que ha obtingut grans èxits en les dos altres actuacions al País Valencià, amb totes les entrades esgotades a la Plaça de Bous de València.

Després d’haver actuat a Mèxic i en altres 50 ciutats de l’Estat espanyol, Malú continua amb la gira de presentació del seu últim àlbum ‘Sí’, que ja ha sigut doble disc de platí a l’Estat espanyol i que es manté entre els quatre més venuts quasi un any després de la seua publicació.

Malú actuarà a Ontinyent aquest dimecres en l’estadi municipal El Clariano a partir de les 23 hores.

L’artista, també protagonista dels programes televisius La Voz i La Voz Kids, interpretarà a Ontinyent, acompanyada pels seus músics habituals, els temes del seu últim treball, però també farà un recorregut per les cançons que l’han acompanyat al llarg de la seua carrera, des dels seus inicis amb Aprendiz fins a hui dia.

Entre els temes inclosos, destaca el seu últim single Deshazte de mi, del qual acaba de llançar el seu videoclip.

Comparteix

Icona de pantalla completa