Diari La Veu del País Valencià
Cançons al dau aquesta nit a Oliva
RedactaVeu / Oliva

Aquesta activitat ha estat presentada aquest al Trinquet d’Oliva per part del tresorer del Club de Pilota Oliva, Domingo Llorca, el regidor d’Esports, Blai Peiró, el regidor de Cultura, David González i de Cristina Alcaraz, en representació de l’empresa local Savipecho, patrocinador principal del trofeu.

“Des de la Regidoria de Cultura hem volgut complementar la gran tasca que està fent el Club de Pilota d’Oliva per mantindre viu el nostre esport autòcton a la nostra ciutat amb un espectacle de música tradicional valenciana. D’aquesta forma, el públic oliver i els visitants podran gaudir de la unió entre esport i música valenciana” assenyalava el regidor de Cultura, David González.

“Vull felicitar al Club Pilota Oliva per l’organització del trofeu i també a tots els patrocinadors. Des de la Regidoria d’Esports estem treballant al màxim perquè aquest trofeu es puga celebrar el proper any en el nou trinquet. A hores d’ara estem realitzant els tràmits necessaris per a poder adjudicar les obres que resten per finalitzar aquest edifici que, com tots sabem, ha estat tancat durant els darrers tres anys. Estem complint els terminis per tal de poder adjudicar les obres al més prompte possible. Finalment, vull recordar que aquest regidor està treballant tots els dies perquè la permuta de terrenys entre ajuntament i federació siga una realitat”, assenyalava el regidor d’Esports, Blai Peiró.

Aquesta experiència ‘Cançons al dau’ és una iniciativa que pretén difondre la música tradicional valenciana als trinquets. Es tracta de combinar dos públics que formen part de l’essència del poble valencià.

El proper 19 d’agost ocuparà el dau Pep Gimeno ‘Botifarra’. El cantant de Xàtiva, medalla d’or de la Generalitat Valenciana per la seua tasca de recuperació i difusió de la música tradicional valenciana. L’acompanyarà Toni de l’Hostal, cantautor i monologuista.

Comparteix

Icona de pantalla completa