Diari La Veu del País Valencià
Trobada de músics veterans de la Societat Musical d’Alzira

RedactaVeu / Alzira.

La música uneix les persones i els moments que de jove s’han viscut com a membre d’una Societat Musical mai s’obliden.

Aquest cap de setmana, un grup de músics i exmúsics de la Societat Musical d’Alzira de la dècada dels anys 70, es reuniren a la capital de la Ribera Alta per recordar vells temps i enyorar aquella època daurada de la banda alzirenya.

Van ser uns moments de retrobament, d’emocions, de records, un dia que mai oblidaran aquest músics que ja estan preparant un altre sopar per a Nadal.

El dia començà amb un esmorzar al típic Casino dels Carreters on els músics d’aquesta època solien anar.

Després, per la vesprada, a la seu de la Societat Musical d’Alzira, es van fer la foto de família i per la nit en un restaurant tingué lloc un sopar de germanor on fins i tot a algun membre li van caure les llàgrimes d’emoció.

Discursos, premis al foment del valencià que va guanyar José Manuel Rubio, seguit de Carolina Lluch i Mª Luisa Parrilla i amb menció especial per a Mª José Castillo, i un seguit d’anècdotes que van fer que fóra una de les nits més agradables que aquests músics recorden.

La iniciativa va començar en un dia molt trist, en el soterrament del nostre mestre Francisco Hernández Guirado, on més de 50 músics de l’SMA acudiren a donar l’últim adéu al Mestre. Allí va sorgir la idea que van impulsar Javier Marinón i Rosa Pérez.

En definitiva, un dia que passarà a la història d’aquest grapat de músics que junt al Mestre impulsaren l’SMA a ser una de les bandes capdavanteres a tot l’Estat.

Assitents a aquesta I Trobada:

Bernat Orovig, Guillermo González, Vicent Luis Pérez, Luis José Sánchez, Pepe Gonsalves, Toni Laporta, Ernesto Peris, Bernat Roig, José Masià, Dani Pardo, Santi Ríos, David Ríos, Mª Ángeles Pérez, Carmina Ramírez, María José Pérez, Eva Parrilla, Rosa Pérez, María Luisa Parrilla, José Felguera, Toni Goig, Mª Ángeles Grau, Salva ausina, Carolina Lluch, Gracia Calatayud, José Manuel Rubio, Amparo Pérez, Inma Sánchez, Xavi Pérez, Eduardo Peris, Javier Marimónn. Mª José Castillo, Alfredo Ramírez, Bernardo Pérez, Fernando Parrilla, Francisco Ríos, Paco Sales, José Arocas i Pepe Roig.

Comparteix

Icona de pantalla completa