Diari La Veu del País Valencià
Compromís Alacant no valora formar part de coalicions com ‘Guanyem’

EP / Alacant.

Compromís per Alacant treballa en generar una “alternativa” per a la ciutat i “no valora” la possibilitat de formar part d’una gran coalició sota la marca ‘Guanyem Alacant’. La formació nacionalista ha remarcat que “no hem mantingut cap conversa, en aquest sentit, amb altres forces polítiques”.

“Nosaltres no hem valorat res de tot açò”, ha explicat el secretari local de Compromís, Natxo Bellido, en declaracions aquest dimecres. No obstant açò, no ha tancat definitivament les portes i ha entès que “si arriba el moment, lògicament, ho valorarem”.

La proposta de la formació nacionalista passa per generar una “alternativa digna i ètica per a la ciutat” i en la construcció d’un “futur per a Alacant”, encara que ha reconegut que és “positiva la cooperació entre les forces que volem un canvi, però hi ha moltes maneres que es faça aquesta col·laboració”.

Per a Compromís per Alacant, “no és moment per a descartar ni per a afirmar res. Si pren cos, caldrà valorar-ho però la nostra prioritat és construir una alternativa” que passa aquesta tardor per “fer les primàries en Compromís per a triar els candidats i anar presentant a la societat la proposta de cara a les municipals de maig”.

Comparteix

Icona de pantalla completa