Diari La Veu del País Valencià
Compromís aposta per un Sagunt a Escena de qualitat
RedactaVeu / Sagunt

Des de Compromís no entenen com, segons el PP, tenint la millor programació en anys açò ha significat una baixada de l’ocupació en els locals de la pujada del Castell.

Un exemple ha sigut la mala planificació de l’espectacle de Sara Baras on la gent ha estat fent cua 2 hores abans com s’havia informat i les portes es van obrir com sempre mig hora abans de l’espectacle. Un ple absolut al Teatre Romà però un buit rotund als establiments perquè la gent estava fent cua.

Des de Compromís, en el seu moment, ja van criticar el pressupost del Sagunt a Escena, 300.000 euros, per a la formació nacionalista insuficient i així ho va justificar el diputat Josep Maria Pañella explicant totes les accions que s’han dut a terme a les Corts i com en altres festivals hi ha inversió del Ministeri i d’Europa.

“En aquest sentit, durant aquest Sagunt a Escena hem tingut el plaer de comptar amb la presència de Jordi Sebastià, eurodiputat, i Joan Baldoví, diputat a Madrid, els quals han pres bona nota per tal de demanar en l’administració corresponent les ajudes necessàries per a fer del Sagunt a Escena una aposta de futur com a referent cultural de qualitat i que siga motor econòmic, apostant i consolidant les ubicacions per a realitzar-lo”.

Teresa García: “El Sagunt a Escena té una infraestructura i un bagatge que pot donar a Sagunt una projecció única a tot el País Valencià. La Generalitat ha de fer una proposta seriosa i a l’alçada de les circumstàncies per al festival. No només s’ha de programar amb qualitat, la difusió i l’organització durant el festival han de millorar i tindre en compte els pols econòmics locals sobre els quals té influència: turisme, restauració i cultura local. Amb un patronat aquestes situacions podrien evitar-se més fàcilment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa