Diari La Veu del País Valencià
Primera protesta de La Unió davant el veto rus
RedactaVeu / València

Agricultors procedents de diverses comunitats autònomes es concentraran des de les 11.30 hores davant la seu de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. La Unió no descarta efectuar més mobilitzacions perquè segueixen sense adoptar-se mesures eficaces i les conseqüències del veto rus poden ser incalculables quan comencen la totalitat de les campanyes agrícoles.

Denunciaran l’ajornament de presa de decisions per part de la Comissió Europea davant aquest assumpte en cultius com els cítrics, el caqui o la magrana i les irrisòries quantitats que percebran els productors de préssecs o nectarinas al País Valencià davant les condicions exigides per a accedir a les mateixes per part de les autoritats comunitàries.

Al capdavant de la delegació valenciana de la Unió de Llauradors estarà el seu secretari general Ramón Mampel i diversos membres de la seua comissió executiva.

Els membres de la Unió i de la Unió d’Unions lliuraran a Ferran Tarradellas, representant de la Comissió Europea en l’Oficina de Barcelona un document amb les demandes del sector perquè aquest organisme aplique de manera urgent totes les mesures necessàries per pal·liar la greu situació del sector agrícola davant el veto rus.

Comparteix

Icona de pantalla completa