Diari La Veu del País Valencià
Fabra reconeix que l’elecció directa dels alcaldes beneficia el PP

EP / València.

El president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, ha destacat aquest dilluns que veu “de sentit comú” que els ciutadans puguen triar de manera directa els alcaldes que volen que governen els seus ajuntaments i ha criticat que els qui es posicionen en contra de la reforma del sistema d’eleccions municipals són “aquells que volen fer un equilibri democràtic” perquè “no governe aquell que volen els ciutadans, sinó aquells que els interessa governar perquè el PP no ho faça”.

Així ho ha indicat en declaracions als mitjans en ser preguntat per una valoració sobre l’elecció directa d’alcaldes que contempla la reforma electoral, al final d’una trobada celebrada amb organitzacions agràries.

Fabra ha assegurat sobre aquest tema que els ciutadans volen que “aquell partit que haja sigut el més votat siga el que tinga més responsabilitat de governar als ajuntaments”, alguna cosa que qualifica de “sentit comú”. “Jo crec que el PP el que està fent és posar-se al costat del sentit comú, que aquell que obtinga major confiança i suport per part dels ciutadans governe”, ha afirmat.

“Qui estan ara en contra del sentit comú? Aquells que volen fer un equilibri democràtic, que no governe aquell que volen els ciutadans, sinó aquells que els interessa governar perquè el PP no ho faça”, ha criticat el president del PPCV.

En aquesta línia, ha assegurat que es tracta d’alguna cosa “molt senzilla”, i ha instat a basar-se “en el sentit comú, en el que volen els ciutadans, i és que el partit majoritari, com també alguna vegada el PSOE va reclamar, siga el que puga governar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa