Diari La Veu del País Valencià
Onada de calor fins els 40º al litoral valencià aquest dimarts

EP / València.

La Direcció general de Protecció Civil i Emergències del Ministeri de l’Interior ha avisat al litoral valencià per altes temperatures que podrien arribar fins els 39 graus, segons ha informat el departament després de conèixer les prediccions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

En concret, les màximes podran aconseguir aqueixa temperatura al litoral del País Valencià, a les comarques centrals i arribaran, en canvi, als 38 graus a l’interior i la costa d’Alacant, la Vega del Segura a Múrcia i les províncies andaluses de Sevilla, Còrdova, Jaén i Granada.

Per açò, Protecció Civil ha recomanat a aquells exposats a altes temperatures romandre en llocs ben ventilats, reduir al mínim l’exposició al sol, especialment si es duen a terme activitats d’exercici físic, optar per roba de colors clars que cobrisca la major superfície possible de pell i cap i combinar la ingesta freqüent d’aigua i líquids amb la de menjars “lleugers i regulars” com fruites i hortalisses. A més, ha demanat que es pare esment als ancians, malalts i els qui viuen sols o aïllats.

Comparteix

Icona de pantalla completa