Diari La Veu del País Valencià
‘El Consell usa el pla de pagament a proveïdors per a pagar a amics’
RedactaVeu / València

Així, el diputat del PSPV ha denunciat que el Consell “sí ha sigut capaç de pagar als seus amics”, ja que destina fons del Pla de Pagament a Proveïdors “a qüestions secundàries com entrades de bous o entrades de futbol”.

Així, Sánchez ha assegurat que mentre el Govern valencià incorre en aquestes pràctiques “posa en últim lloc” els col·lectius que “estan lluitant per a solucionar els problemes dels més febles”, i que al seu torn “han d’afrontar pagaments de treballadors que presten serveis a col·lectius tan sensibles com és el cas dels majors i els dependents”.

Sánchez ha criticat que, tal com denuncien associacions a favor dels discapacitats com Apadis o APSA, “les empreses que cobreixen els serveis socials d’atenció a dependents i persones majors porten de nou quatre mesos sense cobrar”, la qual cosa posa en risc “una labor que si segueix endavant és gràcies a la professionalitat dels treballadors, que continuen la seua tasca malgrat no cobrar per la deixadesa del Govern valencià”.

Així mateix, Sánchez ha acusat l’Executiu de Fabra de “no afrontar els seus compromisos”, i també d’estar “lluny de les prioritats principals d’aquesta comunitat autònoma”.

Comparteix

Icona de pantalla completa