Diari La Veu del País Valencià
Carlet i Carcaixent tindran aules de l’Escola Oficial d’Idiomes

Europa Press / València.

Les localitats de Carlet i Carcaixent (Ribera Alta) tindran aularis de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) en els quals s’impartiran ensenyaments de nivell bàsic i intermedi d’anglès, segons ha anunciat la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Ma José Català, després de reunir-se amb les alcaldesses Lola Botella i María Ángeles Crespo.

En concret, l’extensió de la EOI d’Alzira a Carlet se situarà a les instal·lacions de l’IES Eduardo Primo, i la de Carcaixent a l’antiga seu de Bancaja.

Amb aquesta mesura, que inclou 18 nous aularis al País Valencià, 1.200 nous alumnes podran estudiar a les escoles oficials als seus propis municipis, evitant haver de desplaçar-se a altres localitats.

Les places per a alumnes s’han pràcticament duplicat en els últims anys, passant de les vora 50.000 a les més de 92.000 oferides en el curs 2014-15, mentre que en huit anys s’han duplicat els docents que hi havia al 2004, passant de 372 llocs quasi 700. Una inversió que suposa un cost de més de 20 milions d’euros.

El País Valencià compta amb un total de 17 EOI i 49 aularis repartits per tot el territori.

Comparteix

Icona de pantalla completa