Diari La Veu del País Valencià
Villena reclama al Consell un deute amb els malalts mentals de l’Alt Vinalopó
RedactaVeu / Villena

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Villena, Fulgencio José Cerdán Barceló i la resta de la corporació municipal, van portar a ple la moció sol·licitada per AFEPVI (Associació de Familiars i Persones amb Malaltia Mental de l’Alt Vinalopó). Va sol·licitar a tots els partits polítics, reclamar a la Conselleria de Benestar Social el pagament del deute pendent del 2011 i el 2012 amb l’Ajuntament de Villena pel que fa al centre CRIS (Centre de Rehabilitació i Integració Social) i les vivendes tutelades gestionades per AFEPVI, sota titularitat municipal.

Finalment, la moció va ser aprovada per unanimitat. Per tant, se sol·licitarà a la Conselleria de Benestar Social, a la d’Hisenda i al president de la Generalitat que abonen el deute pendent que té el Consell amb l’Ajuntament de Villena en concepte de manteniment i funcionament del centre CRIS i els habitatges tutelats.

En finalitzar el ple, durant la part destinada a precs i preguntes, Antonio Martínez president d’AFEPVI, va intervenir per a ‘donar les gràcies a tota la corporació municipal, per recolzar-nos i creure en la nostra trajectòria de més de 15 anys, gestionant recursos sociosanitaris dirigits a persones que pateixen una malatia mental i a les seues famílies’.

Comparteix

Icona de pantalla completa