Diari La Veu del País Valencià
S’escapen 10 persones del Centre d’Estrangers de València

ACN / València.

Deu immigrants en situació irregular van escapar aquest diumenge del Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de València després d’aprofitar una distracció d’una netejadora i d’un agent de servei, segons que han explicat fonts policials i de la delegació del govern espanyol al País Valencià, que ha iniciat una investigació per esclarir les circumstàncies de la fugida.

Segons les mateixes fonts, els interns varen fugir en grup formant una petita allau que no va poder ser controlada per l’agent. En un primer moment, un total de 17 persones van fugir del CIE del carrer Sapadors de la ciutat. Els agents van poder localitzar-ne 7 a l’interior mateix del CIE i carrers pròxims a l’edifici, han explicat.

Els fets van ocórrer aquest diumenge al migdia i van ocasionar lesions lleus tant a la netejadora com a l’agent de servei de la policia espanyola a causa de les empentes per poder forçar la fugida.

La policia ha iniciat un dispositiu de recerca per poder localitzar els 10 interns que han fugit, la majoria de nacionalitat algeriana.

Comparteix

Icona de pantalla completa