Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Projecte per recaptar diners per fer una televisió en valencià
RedactaVeu / Carcaixent.

Un grup de joves del País Valencià ha dit prou al bloqueig informatiu en la nostra llengua i s’ha ficat mans a l’obra per crear una televisió web en valencià. Ahir, dilluns 15, començaren un projecte de finançament col·lectiu a totSuma per recaptar 10.000€.

Aquest és el projecte:

Senyera Televisió ha estat formada per joves d’entre 14 i 23 anys per gaudir del món audiovisual i periodístic de manera professional, mostrant a la societat com és el seu país i com és el seu poble des de la ciutadania. Per fer arribar la veu de tots els que hi som al País Valencià. Aquesta iniciativa intenta omplir el buit d’una televisió en valencià, ja que cada vegada són menys les iniciatives comunicatives i en la nostra llengua.

Senyera TV intenta reflectir la cultura, les tradicions i la informació del nostre territori en valencià. Aquesta televisió es fa gràcies a l’esforç durant mesos dels que l’han creada, i es fa amb entusiasme, amb il·lusió i es fa sense ànim lucratiu.

Per a què necessitem 10.000€?

2 Càmeres —————————————– 5000€

Accessoris càmera ——————————– 200€

6 Micròfons ——————————————600€

1 Taula Plató—————————————–100€

Il·luminació i fons ———————————1000€

5 Cadires Plató ——————————— 200€

Ordinador muntatge ————————1000€

Web ————————————————- 1900€

Amb els diners recollits, es comprarà el material necessari i Senyera Televisió podrà començar a fer programes, entrevistes, notícies, documentaris, noticiaris… Tot el necessari per poder oferir una comunicació i informació directa als valencians i valencianes.

Els que hem creat aquest projecte volem agrair el suport i la participació de tothom per fer possible aquesta televisió. Agraïm personalment a tota la gent que ha aportat el seu gra d’arena perquè al País Valencià hi haja una televisió plural, de qualitat i en la nostra llengua.

Per què has de Sumar-te?

Per contribuir a crear un mitjà lliure on poder reflectir la societat valenciana que està en el seu pitjor moment polític i social. Per crear un mitjà d’opinió, del poble, dels ciutadans i ciutadanes que formen el País Valencià.

De què parlarem? Quins programes farem?

Parlarem de tot, dels temes d’actualitat, però també dels temes antics, de la memòria del País Valencià, del que ha passat i passa. Del que hi havia i del que hi ha, de tot el que als teleespectadors els interessa i amb la llengua que ells parlen. Periodisme de proximitat, sense censures i on tothom puga parlar i debatre el que vulga.

A què ens comprometem?

1- Professionalitat

2- Culturalització

3- 100% en valencià

4- Amb criteri

5- Plural

6- Feta per al País Valencià

7- Opinió

8- Llibertat d’expressió

9- Realitat

10- Diversitat

>

Vídeo amb què anuncien SenyeraTV

Comparteix

Icona de pantalla completa