Diari La Veu del País Valencià
La plataforma ‘Petroli No Columbretes Netes’ estudia les accions per a la tardor
RedactaVeu / Castelló de la Plana

Els membres de la plataforma Petroli No Columbretes Netes s’han reunit en assemblea per definir el calendari d’accions que, de manera immediata,engegarà per aturar la cerca de petroli en les costes del País Valencià.

Així, després de la valoració de la participació en el Rototom, juntament amb altres moviments ciutadans i associacions ecologistes, es va acordar l’adhesió a la mobilització global contra el canvi climàtic que organitza Avaaz, així com donar continuïtat al cicle de xerrades per explicar la lluita a la ciutadania.

Aquest cicle continuarà aquest dissabte, dia 20 de setembre, amb dues conferències que tindran lloc d’una banda en la Fira de productes agro-ecològics de Carrícola (La Vall d’Albaida), i d’altra en el menjador del pare Ricardo de Castelló, dins de la jornada solidària en la qual participem.

A més es va acordar donar-li continuïtat al rebuig de la Plataforma a les prospeccions, duent aquesta qüestió a la Comissió de Peticions del Parlament Europeu.

Per finalitzar, es va aprovar la realització d’un acte durant el mes d’octubre perquè els ciutadans “siguen els protagonistes, com a membres actius de la protecció de les nostres costes, de la nostra economia i de la nostra forma de vida, d’aquest acte informarem amb detall en properes dates”, conclou el comunicat de Petroli No Columbretes Netes.

Comparteix

Icona de pantalla completa