Diari La Veu del País Valencià
Marrahí i Coeter II, campions del ‘Trofeu d’Hivern de Raspall’
RedactaVeu / Bellreguard

En la primera final de la vesprada, la de promoció, s’ha pogut disfrutar d’una partida intensa i emocionant, on els favorits, Mario de Bicorp i Sidahmed, han perdut davant de Pepe de la Llosa de Ranes i Xoto de Genovés per 20 a 25.

L’equip de Mario ha començat molt bé i s’han col·locat dos jocs per davant però l’equip de Pepe mai s’ha donat per vençut i ha lluitat fins a l’últim quinze. Únicament en l’últim joc de la partida s’han pogut col·locar davant després de remuntar. A més, l’últim joc l’han guanyat des del ‘rest’.

En la final professional Marrahí i Coeter II s’han imposat davant de Moncho i Alberto per 25 a 5. En els primers jocs de la partida s’han vist quinzes espectaculars entre els quatre jugadors, impartint un gran magisteri els dos ‘mitgers’, Coeter II i Alberto, que han utilitzant les seues millors armes davant dels dos joves restos que debutaven en una final professional. Marrahí i Coeter II han imposat la seu pegada davant els seus rivals per proclamar-se campions invictes d’aquesta competició.

El president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan junt amb el vicepresident de la FPV de l’àrea de raspall, Saoro Oliver, i l’empresari Emilio Peris han entregat els trofeus als finalistes. La pròxima competició de la modalitat serà el circuit sub-23 de raspall que comença aquest dimarts al trinquet d’Oliva.

Comparteix

Icona de pantalla completa