Diari La Veu del País Valencià
Exposició i sopar per a recordar el trenet Carcaixent-Dénia
RedactaVeu / Carcaixent

L’exposició s’inaugurarà el 9 d’octubre i es podrà visitar fins el 16 d’octubre als salons de la Penya Esportiva de Carcaixent.

L’exposició recull fotografies, documents i objectes que ens conten la història de la Vieta, des del seu inici quan els vagons anaven estirats per cavalls fins al seu tancament pels problemes econòmics que arrossegava.

A més centrar l’atenció en les persones que la freqüentaven, com a treballadors i usuaris. Visitant l’exposició el públic coneixerà quins foren els inicis de la via, diferenciarà les màquines i instal·lacions que tenia a Carcaixent i s’emocionarà amb les vivències de les persones per a les quals el tren ho era tot.

També entendran quins foren els condicionants que forçaren el seu tancament i seran partícips dels records de les persones que la visqueren.

A més, i amb voluntat de reunir a tots els amants del trenet i compartir experiències i records, l’Associació Amics de la Vieta també ha organitzat un sopar per al dia 3 d’octubre a les 21.30h, que tindrà lloc a la Penya Esportiva de Carcaixent. Es poden retirar tiquets per al sopar a la mateixa Penya Esportiva al preu de 10 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa