Diari La Veu del País Valencià
‘El perill és que seguisca governant el PP’

RedactaVeu / València.

El secretari d’Organització del PSPV, ha explicat aquest diumenge a la coordinadora general del PP valencià, Isabel Bonig, que “el major perill per al País Valencià és que seguisca governant el PP”.

En un comunicat, el socialista ha assenyalat que Bonig “és una irresponsable que està disposada a mentir els ciutadans amb tal de mantenir-se en el Govern” i ha recalcat que “el PSPV no és independentista i la senyora Bonig ho sap, però prefereix mentir i enganyar els ciutadans”.

Boix ha advertit que “el Partit Popular practica l’estratègia de la por des de fa mesos, acusant el PSPV d’autèntiques barbaritats que no es creu ningú” per a “sembrar la por davant el futur canvi de govern” encara que els valencians “a l’única cosa que poden tenir por és al Partit Popular després de veure tot el que han fet aquests anys”.

“El major perill per al País Valencià és que seguisca governant el Partit Popular, un partit al qual no li importa enganyar els seus ciutadans si a canvi pot mantenir-se en el govern”, ha incidit.

El número dos del PSPV ha recordat que el seu és “un partit responsable, de govern i que aspira a governar amb majoria en les pròximes eleccions”. “Bonig hauria de deixar de dir barbaritats i dedicar-se a governar. Els ciutadans saben que el PSPV no és un partit radical i que els insults i les mentides del PP no ens descentraran de la nostra tasca”, ha advertit, al mateix temps que ha ressaltat que “si es preocuparen més per governar i menys per intoxicar ens aniria millor a tots”.

Comparteix

Icona de pantalla completa