Diari La Veu del País Valencià
‘L’alcalde de Benaixeve ha de deixar el càrrec ja’
RedactaVeu / Benaixeve.

El col·lectiu local d’Esquerra Unida de Sant Antoni de Benaixeve ha exigit la dimissió urgent de l’alcalde del municipi Eugenio Cañizares, davant la seua recent imputació per un presumpte delicte de prevaricació, arran de la denúncia a la Fiscalia que presentà Esquerra Unida per a demanar que s’incoaren diligències penals que esclariren els fets donats a conèixer en un plenari municipal de fa exactament un any. En aquest plenari, Cañizares i el regidor Felipe del Baño es vessaren acusacions sobre la despesa de diners públics, més de 100.000 euros, per a uns suposats treballs de jardineria no justificats.

El coordinador local d’EUPV, Luis Llorens ha destacat que la situació que viu el municipi “és insostenible. Cal que Cañizares abandone el seu càrrec i que els fets s’aclarisquen. Açò suposa el final d’una etapa”.

Per a Llorens, la “regeneració democràtica de Sant Antoni de Benaixeve exigeix que els dos imputats dimistiquen i deixen els seus càrrecs, no sols el del regidor. I per descomptat, també haurà d’abandonar el de president del PP al municipi”.

Comparteix

Icona de pantalla completa