Diari La Veu del País Valencià
L’exposició ‘El Temps i l’espai de Joan Roís de Corella’ a Elx
RedactaVeu / Elx

Com cada any El Tempir du a Elx una exposició que permet recuperar i projectar els trets més significatius dels nostres escriptors entre l’alumnat dels centres educatius del sud del País Valencià i també entre la població en general.

Enguany, la Junta Directiva d’El Tempir, amb la col•laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, organitza l’exposició ‘El temps i l’espai de Joan Roís de Corella’, que està formada per dotze panells portàtils, a través dels quals es pot obtenir una visió exhaustiva de la vida, la trajectòria i l’obra d’aquest cavaller, teòleg i escriptor.

L’exposició, recomanada especialment a l’alumnat de 2n cicle d’ESO i BAT, es podrà visitar a l’Espai Cultural Obert de l’Aulari Altabix de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, del 29 de setembre al 8 d’octubre.

L’horari de visita serà de 9 a 21 h -excepte divendres a la vesprada- i és gratuïta. Els centres educatius, segons els organitzadors, sí que hauran de concertar visita telefonant al 644 02 34 93 -cal demanar per la tècnica d’El Tempir, Beatriu Martí- o bé enviant un correu electrònic a [email protected].

Per a més informació consulteu la web www.eltempir.cat.

Comparteix

Icona de pantalla completa