Diari La Veu del País Valencià
24 metres quadrats de bandera espanyola a València
ACN / Valencia

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, i l’alcaldessa de València, Rita Barberà, han presidit l’acte en el qual s’ha hissat una gran bandera espanyola al passeig de l’Albereda de València amb motiu dels actes de celebració de la patrona de la Guàrdia Civil.

La bandera, de 24 metres quadrats, penja des d’aquest dimarts d’un pal de 15 metres d’alçada. L’acte ha consistit en la rendició d’honors per part de la Companyia d’Honors de la Guàrdia Civil a les autoritats i a la bandera, que posteriorment ha estat hissada. El president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, el director de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa i el president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

L’hissat de la bandera ha comptat amb polèmica atès que l’Ajuntament de València ha gastat 15.000 euros en el muntatge de l’estructura que acull la bandera espanyola.

Els actes de celebració de la patrona de la Guàrdia Civil han continuat al Centre Cultural de la Beneficència, amb la inauguració de l’exposició titulada ‘La Guàrdia Civil davant del Terrorisme, per la llibertat, per les víctimes’, en la qual s’exposen documents audiovisuals de la lluita de la Guàrdia Civil contra el terrorisme.

A la tarda, la Guàrdia Civil farà una ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona de València, a la Basílica, un acte que es fa tradicionalment en honor al patró o patrona del lloc on se celebre la festivitat, segons que ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa