Diari La Veu del País Valencià
El Comité d’Empresa de RTVV convoca vaga per a la Nit de la Cremà
Europa Press / València

El Comité reclama que es detinga el procés d’acomiadament col·lectiu, que es reincorporen els més de 600 treballadors acomiadats fins ara en la ràdio, la televisió i l’ens autonòmic i que cessen les “irregularitats” que asseguren que l’empresa està cometent per a intentar tirar endavant una programació “que ja s’ha vist afectada per la carència de personal”.

L’òrgan de representació dels treballadors ha denunciat que “s’estan modificant torns i horaris dels treballadors per a substituir companys acomiadats, que s’han anul·lat lliurances concedides, que s’està contractant a personal a través d’empreses externes i que s’intenta que personal d’una categoria suplisca el que feien els d’una altra”.

Segons el Comité d’Empresa, “totes aquestes irregularitats estan multiplicant-se per a la cobertura de les Falles, ja que RTVV no pot afrontar-les amb el dispositiu d’anys anteriors”. En aquesta línia, explica que esta representació dels treballadors ja ha advertit l’any passat que l’ERO “afectaria la cobertura que, com a servei públic, feia RTVV de les festes de les Falles o la Magdalena”.

El Comité d’Empresa ha reiterat la seua “oposició” a l’ERO i ha demanat a l’empresa i a la Generalitat que ho revoquen i eviten “la judicialització i el conflicte social que la política laboral de RTVV genera”.

Comparteix

Icona de pantalla completa