Diari La Veu del País Valencià
EUPV reclama informació a Rajoy sobre els grups feixistes del 9-OCT

RedactaVeu / València

Esquerra Unida del País Valencià ha condemnat en veu del diputat Ricardo Sixto la presència d’organitzacions ultres en la processó cívica del 9 d’Octubre, i ha anunciat que aquest grup parlamentari ha realitzat una batèria de preguntes a l’Executiu de Mariano Rajoy sobre les actuacions policials realitzades cap a “aquestes organitzacions feixistes, que aprofiten el 9 d’octubre per a manifestar-se al carrer.

“Un any més, els símbols de la intolerància, del feixisme, del racisme, de la xenofòbia, han aparegut als voltants de la processó cívica del 9 d’octubre -indica Sixto en un comunicat-. No és un espectacle desacostumat, és un espectacle que dissortadament any rere any es pot veure”.

“Des d’Esquerra Unida el condemnem. -prosegueix el comunicat- Condemnem l’aparició d’aquesta simbologia de la intolerància al voltant d’un dels símbols del valencianisme i anunciem que hem fet una bateria de preguntes al Govern perquè ens informe sobre les actuacions que ha fet la Policia cap a aquestes organitzacions feixistes que aprofiten el 9 d’octubre per a manifestar-se al carrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa