Diari La Veu del País Valencià
Exmilitant del PP demana perdó per fer salutació nazi

RedactaVeu / Paterna.

Fa més d’un any, Compromís per Paterna va denunciar que el candidat a presidir NNGG a la localitat, Óscar Rodríguez, posava d’aquesta forma en una fotografia carregada de simbologia feixista:

El portaveu municipal de Compromís a Paterna, Juanma Ramón, considera que “l’alcalde ha de donar explicacions sobre la foto apareguda en els mitjans d’aquell que s’autonomena candidat a presidir Noves Generacions (NNGG) a Paterna. Es tracta d’una imatge en què aquesta persona exhibeix un gest deliberadament feixista, on queda clar el desafiament a les reaccions que el mateix PP ha iniciat davant altres casos semblants durant els últims dies”.

Óscar Rodríguez s’ha posat en contacte amb La Veu del País Valencià i ha mostrat el seu penediment: “Demane perdó, vaig ser un inconscient en realitzar aquest gest, demane disculpes, em considere una persona demòcrata, no sóc cap feixista. Va ser tal ‘chiquillada’ que vaig alçar el braç esquerre, de nou demane als lectors i ofesos que em perdonen”.

Rodríguez va ser expulsat de NNGG “no per aquest gest -explica-, sinó per militar en dues formacions diferents, encara que jo vaig demanar la baixa en NNGG”.

La Veu adverteix que continuarà denunciant qualsevol simbología o acte feixista.

Comparteix

Icona de pantalla completa