Diari La Veu del País Valencià
‘Han expulsat Torrente’, afirma Mònica Oltra sobre l’acomiadament del policia
Europa Press / València

Oltra, en declaracions als mitjans en les Corts, ha assenyalat que aquesta situació “és una mostra més que tenim el Govern més incompetent i inestable de la història de la nostra democràcia. També demostra que la majoria absoluta no és sinònim d’estabilitat”.

“Podria ser una comèdia de Berlanga”, ha continuat Oltra, qui ha advertit que “no és propi que en un govern s’investiguen els uns als altres”. Per a la diputada, “hi ha un problema quan un govern dóna aquests espectacles i també hi ha un problema i és que en el PP estan matant-se entre ells”.

El portaveu adjunt d’EUPV, Ignacio Blanco, per la seua banda, ha exigit al Consell que done explicacions sobre el cessament del cap dels escortes del president Fabra. De la mateixa manera, també ha comparat aquesta situació amb una “escena pròpia de Torrente o de qualsevol pel·lícula de Sèrie B que desqualifica un Consell que està incapacitat per a governar seriosament”.

Així mateix, Blanco ha assenyalat que “la major part de la documentació que s’ha filtrat als mitjans de comunicació a través d’aqueix suposat ‘talp’ hauria d’estar en coneixement de la ciutadania, a la disposició dels grups parlamentaris”.

El portaveu del PSPV, Antonio Torres, en relació a l’actuació de l’agent que va interrogar l’assessor de Ciscar, ha declarat que “un policia actua sempre en funció de les ordres que rep”. “En aquest cas, s’ha hagut de produir per algú, no em cap el menor dubte”, ha subratllat.

De la mateixa manera, Torres ha situat l’origen de les filtracions a l’interior del PP i el mateix Consell. “Són moltes les empreses públiques i les conselleries des d’on s’estan filtrant documents que comprometen determinades persones del PP i açò no ho està fent l’oposició, sinó el PP que està en plena descomposició”, ha apuntat el síndic socialista, qui ha afirmat que “no hi ha cap conseller que estiga en el que ha d’estar, sinó que es dediquen a la conspiració permanent”.

Comparteix

Icona de pantalla completa