Diari La Veu del País Valencià
Tavernes acull el Festivern en la seua desena edició
RedactaVeu / Tavernes de la Valldigna

Llácer ha remarcat que el Festivern “és un esdeveniment molt important per a Tavernes, tant des del punt de vista econòmic com des de la vessant de promoció cultural i turística de la ciutat. És un factor de dinamització d’amplis sectors comercials per la gran presència d’assistents que vénen a Tavernes a passar els darrers dies de l’any, acomiadar-lo i rebre el nou any”.

I enguany, com recordava el regidor de Compromís, Tavernes acull el Festivern amb l’al·licient afegit que s’arriba a la desena edició, per a la qual cosa s’han preparat dos dies amb una àmplia programació musical, amb els concerts de més de 20 potents formacions musicals per als dies 29 i el 31 de desembre .

El regidor ha qualificat de “cartell immillorable, per commemorar que el Festival d’hivern de les Comarques Centrals valencianes arriba als 10 anys d’existència. I, a més, tenim el complement d’altres esdeveniments esportius i culturals, cas del ‘vermut musical’ amb Andreu Valor, un concurs de paelles, xerrades, campionats de futbet, raspall i basquet, entre d’altres”.

També, com en edicions anteriors, l’Ajuntament oferirà zones d’acampada gratuïta i un conjunt de serveis higiènic en el poliesportiu municipal.

Informació complementària

La Gossa Sorda es va acomiadar temporalment dels escenaris el 31 de desembre de 2012 en el Festivern de Tavernes. Dos anys després, compleixen la seua paraula i la banda de Pego torna als escenaris de la mà del Festivern 2014-15 i amb la presentació del seu cinqué treball La Polseguera.

Los Chikos del Maíz arriba a la Valldigna amb el seu segon treball La Estanquera de Saigon, mentre una altra banda mítica, Sargento García, ens portarà la seua exitosa barreja de sons del Carib.

Aspencat oferirà en la darrera nit de l’any un concert basat en el seu estil ska, el reggae i el drum and bass que en l’actualitat ha avançat cap a uns ritmes més electrònics i que ha fet possible actuacions per nombrosos festivals d’arreu de l’Estat i fins i tot a Alemanya.

Zoo es la veu revelació de l’estiu, un col·lectiu musical de Gandia que amb només un videoclip ha sacsejat el panorama valencià amb una gran expectativa. I com a complement, des de l’Alcoià i l’Horta, El Diluvi i Tardor tancaran la proposta de la nit de cap d’any junt amb DJ Plan B.

Compra la teua entrada

Anticipada 25€ || Taquilla 29€

Alacant // Casal Tio Cuc

Alzira // Llibreria 35 Formiguetes

Barcelona // Partisano · Productes de la terra (Vila de Gràcia)

Benifairó // Bar Ca Seles

Castelló // Casal Popular de Castelló

Gandia // Gavina llibres

Ontinyent // La llibreria /Consell Local de la Joventut

Pedreguer // Llibreria Mestral

Reus // Bat a Bat Kultur

Tavernes de la Valldigna // Pub Màgik

Valencia // Terra · Racó de la Corbella · Octubre CCC · Cafè-pub Crit i Nit

Xàtiva // Llibreria La Costera

Online // Productes de la Terra

Comparteix

Icona de pantalla completa