Diari La Veu del País Valencià
Els Octubre homenatjarà la Revolució dels Clavells i Salvem El Cabanyal

RedactaVeu / València

Com cada any, el sopar dels Premis conjumina la part literària amb la compromesa amb la cultura i el país.

Rita Marzoa i Pepa Ferrer seran les encarregades e conduir els actes d’una nit en què els assistents podran tornar a escoltar Abril del 74 de la mà de la cantant Sílvia Pérez Cruz que homenatjarà els 40 anys de la Revolució dels Clavells. També podran gaudir de les paraules de Lluís Llach, Santiago Vidal, Jaume Marfany, Isabel-Clara Simó o Vicent Sanchis que reflexionaran sobre el dret a decidir de Catalunya.

Dintre d’aquesta mateix línia de presa de consciència politicosocial s’homenatjarà la plataforma Salvem el Cabanyal pels seus 15 anys de resistència.

Pel costat més creatiu, s’ha anunciat una activitat sorpresa de Mariscal. També amb el cabaret literari d’Enric Casassús i de Feliu Gasull se celebrarà els 40 anys de la col·lecció de poesia de Tres i Quatre. Com a referent intel·lectual i poètic de les avantguardes, es recordarà Joan Brossa mitjançant l’espectacle de màgia del seu compatriota Hausson amb qui tant de temps va treballar.

El final de la nit, reservat sempre per a saber els guanyadors dels Premis Octubre, incorpora enguany una tensió suplementària en trobar-se doblada la dotació el Premi Andròmina de Narrativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa