Diari La Veu del País Valencià
[Vídeo] Celia Villalobos li diu ‘pallasso’ a Baldoví

EP / Madrid.

La vicepresidenta del Congrés, la ‘popular’ Celia Villalobos, ha renyat aquest dimecres el diputat de Compromís-Equo, Joan Baldoví, per partir un tros de pa en la tribuna d’oradors de l’hemicicle per a il·lustrar la seua crítica a les retallades patides al País Valencià en els Pressupostos per a 2015. “Té temps suficient per a no fer el pallasso”, li ha dit.

Durant la seua intervenció en el debat de totalitat dels comptes públics per al pròxim exercici, Baldoví, que sol acompanyar els seus discursos de gestos ‘vistosos’, ha tret una peça de pa xicoteta per a denunciar que el Govern destine una partida escassa per a finançar els serveis del País Valencià . I després, l’ha partit per a censurar que “a més, cada any ens lleven un tros”.

Villalobos, que en aquell moment presidia el Ple del Congrés, li ha remarcat que comptava amb temps suficient com “per a no fer el pallasso” i li ha demanat que continuara amb la seua al·locució, a la qual cosa Baldoví ha fet cas.

No obstant açò, quan tots els seus companys del Grup Mixt han conclòs les seues intervencions, el diputat valencià ha demanat la paraula, en virtut de l’article 71 del Reglament de la Cambra, considerant que la vicepresidenta del Congrés havia “faltat” a la seua dignitat per dir-li “pallasso”.

Però Villalobos ha negat la major: “Jo no he faltat a la seua dignitat, senyor Baldoví”. “Creu que dir-me pallasso no és faltar a la meua dignitat?”, li ha contestat llavors el parlamentari de Compromís.

“He dit que no faça pallassades”, ha resolt la vicepresidenta de la Cambra baixa, qui li ha llevat la paraula, que en dit moment corresponia al ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, per a replicar als diferents portaveus parlamentaris del Grup Mixt.

Resposta de Joan Baldoví als insults de Celia Villalobos.

Comparteix

Icona de pantalla completa