Diari La Veu del País Valencià
STEPV proposarà al professorat interí convocar vaga si Conselleria no rectifica
RedactaVeu / País Valencià

Ahir de matí, va tindre lloc una nova Mesa Tècnica per tractar el nou acord de professorat interí que la Conselleria ha plantejat. Després que el subdirector de Personal, Jesús Carbonell, ratificara que la Conselleria ʺno pensa rectificar en la proposta de rebaremació de les borsesʺ, STEPV ha insistit en la seua demanda de retirada d’aquest document i ha tornat a acusar l’administració de ʺmala fe i de trencar la negociació col·lectivaʺ.

STEPV proposarà en les assemblees la convocatòria de vaga del professorat interí si la Conselleria no rectifica en aquesta proposta que conduirà a milers de docents interins a l’atur.

A més, en la passada reunió, els sindicats van demanar dades sobre la situació actual del professorat interí (quants han aprovat tota la fase d’oposicions, quants no, quina antiguitat i edat tenen, etc.), per poder determinar l’abast real de la proposta de Conselleria, però ahir tampoc s’aportaren eixes dades, ʺfonamentals per discutir el documentʺ, segons apuntaren els sindicats.

Per eixe motiu, s’ha convocat una nova Mesa Tècnica per a demà divendres, on l’administració aportarà les dades demandades. També convocaran la Mesa Sectorial per tancar el document dimecres de la setmana que ve, dia 13.

Després de la Mesa, el Sindicat farà una assemblea amb la gent concentrada a la porta per explicar la situació i s’ha acordat convocar noves concentracions demà divendres a les 13 hores a la porta de Conselleria. STEPV, a més, ha convocat assemblees per a hui a Gandia, Vinaròs i València.

Per al pròxim dilluns hi ha convocades concentracions a les 18 hores a la plaça Manises de València, a la Casa de les Bruixes a Alacant i a la Casa dels Caragols a Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa