Diari La Veu del País Valencià
Uber ja està a València davant la indignació dels taxistes
Europa Press / RedactaVeu / València

En un comunicat, Uber ha assenyalat que el seu servei permet que els propietaris compartisquen els costos del seu vehicle, al mateix temps que “contribueixen a millorar la mobilitat de la ciutat i disminuir l’impacte en el medi ambient”. Segons indica, aquesta iniciativa “naix fruit d’una gran demanda per opcions assequibles” com la de compartir vehicle i ha tingut “gran èxit” als Estats Units i en nombroses ciutats europees. De fet, assegura que Barcelona i Madrid “ja s’han convertit en dos dels punts de major creixement d’Uber a Europa”.

La preocupació és gran entre els taxistes de València. Fernando del Molino, president de la Federació Sindical del Taxi assegura que han demanat a la Generalitat que aplique la mateixa llei que a Balears, on a més de multes es pot arribar a la immobilització dels cotxes Uber.

El responsable d’Uber Espanya, Carles Lloret, celebra el llançament de l’aplicació a València “després de la increïble demanda” existent i destaca la seua intenció de “brindar una alternativa per a moure’s per la ciutat d’una manera senzilla, segura i econòmica”.

Comparteix

Icona de pantalla completa