Diari La Veu del País Valencià
El jutge envia a presó l’aconseguidor del PP valencià

EP / València.

El jutge de l’Audiència Nacional Eloy Velasco ha decretat l’ingrés en presóincondicional del president de la Diputació de Lleó, Marcos Martínez, i de l’empresariAlejandro de Pedro Llorca, que va ser detingut a València. Ha dictat, a més, la imposició d’una fiança de 300.000 euros a un altre empresari, José Luis Horta, han informatfonts jurídiques.

Velasco també ha decretat presó eludible amb fiança de 300.000 euros per al’empresari José Luis Horta, administrador de Waiter Music, per al qual la fiscalanticorrupció Carmen García havia demanat, igual que per als altres dos, presóincondicional.

Segons l’ordre d’empresonament, el president de la Diputació de Lleó hauria engegatprocediments negociats de contractació vinculats a l’estació d’esquí de San Isidro, enels quals únicament resultarien convidades empreses vinculades a Alejandro de Pedro,”a canvi que aquest fera ús de la seua xarxa d’influències entre alts càrrecs del PP pera continuar com a president de la Diputació de Lleó”.

A més, afig Velasco, Martínez “tindria participació en alguna de les empreses queresultarien adjudicatàries dels concursos, incorrent presumptament en els delictes denegociacions prohibides a funcionaris, prevaricació, revelació de secrets, tràfic d’influències, suborn i frau”.

Comparteix

Icona de pantalla completa