Diari La Veu del País Valencià
Un regidor del PP de Gandia es disfressa de Hitler per celebrar Halloween
“Torror-night” així es definia la festa muntada en l’habitatge de l’alcalde de Gandia en Marxuquera el divendres passat per a celebrar “Halloween”. Una carpa de més de 100 metres quadrats, decoració ‘ad hoc’ en l’habitatge, rebien les vàries desenes de convidats que hi van participar, muntada, segons ha publicat Gent de la Safor, per habituals col·laboradors de l’ajuntament.

No és la primera vegada que Arturo Torró organitza aquest tipus de reunions en la seua casa, però enguany, això sí, els convidats havien d’aportar uns 20 euros cadascun per ajudar a sufragar la reunió que es va estendre fins a altes hores de la matinada.

No obstant açò, la sorpresa de la festa va arribar després, quan a través de les xarxes socials es van publicar fotografies del “Halloween” organitzat per l’alcalde, entre elles, una del regidor Toni Rodríguez amb una aconseguida disfressa de Hitler, al costat de la regidora Pilar Gavilá. Les imatges han provocat no pocs comentaris en les xarxes i de fet, aquest mateix matí, el diari Levante-EMV reprodueix en portada la fotografia i un ampli reportatge en les pàgines del País Valencià

Encara que la disfressa de Rodríguez no porta insígnies nazis i els entorxats són dos fregadores, no deixa lloc a dubtes, es tracta d’una caracterització d’Adolf Hitler molt aconseguida, al punt que segons declaracions de l’Alcalde Torró, es “tractava no d’enaltir el personatge sinó de ridiculitzar-lo i mostrar-lo com un personatge de l’horror”.

Rodríguez, al seu torn, va defensar el seu gest, primer negant que es tractara de Hitler i en segon lloc, dient que “es tractava d’una festa privada i podia anar vestit com volguera, com si m’haguera disfressat de Lola Flores”.

En realitat, segons s’ha sabut, el mateix Rodríguez va penjar el dissabte les fotos de la festa, encara que hores després les va retirar tenint en compte el ressò, no precisament favorable, que estava tenint la imatge.

Comparteix

Icona de pantalla completa