Diari La Veu del País Valencià
CSI-F demana més transparència en les oposicions docents 2015
RedactaVeu / València.

El sindicat CSI·F ha instat per escrit la Conselleria d’Educació perquè informe de les places i especialitats que convocarà a les oposicions docents de 2015. La central sindical ha lamentat en un comunicat que el “retard” a proporcionar dita informació “impedeix els possibles afectats preparar amb temps aquestes exigents proves”.

El sindicat ha explicat que ha decidit presentar aquesta proposta per registre d’entrada “davant la falta de contestació, en la passada junta de portaveus, a la petició de concretar les places i especialitats dels diferents cossos docents als quals convocaran per a les oposicions de 2015”.

CSI·F, en el seu escrit, reclama “formalment” el desglossament d’especialitats que conformaran l’Oferta Pública d’Ocupació de 2015. A més, insta la Conselleria a respondre “abans que acabe aquest trimestre”, ja que “nombrosos docents estan pendents d’aquesta informació i necessiten saber-la per a poder organitzar-se de cara a la pròxima oposició”.

La central sindical, en aquest mateix escrit, ha sol·licitat a Conselleria d’Educació que negocie la normativa que aplicarà per al pròxim concurs-oposició.

Comparteix

Icona de pantalla completa